facebookChinese

Idioma

Inauguració de la nostra nova pàgina web

Logo BIO-FIL

La Direcció de BIOLOGIA I FILTRACIÓ, S.L. vol inaugurar amb tots vostès aquesta nova Web : www.bio-fil.es, amb la finalitat d’ensenyar-lis els nostres productes bàsics, els farciments plàstics d’alta eficàcia BIOFILL® i els microorganismes específics per a millorar els tractaments biològics BACTERIA®, ambdós per als tractaments d’aigües residuals, llots i sols. Dels primers som fabricants des de l’any 1987 i del segon som distribuïdors autoritzats de la firma BIOSCIENCE, INC. amb Seu a Pennsylvania (EEUU), fundada el 1985.

Per a nosaltres aquesta inauguració es un gran aconteixement ja que creiem haver donat un gran pas endavant a la nostra comunicació comercial amb els nostres Clients. De cada producte trobaran una amplia informació que els hi ajudarà a decidir el producte més convenient per a l’aplicació que necessiten.

El nostre contacte amb Clients de tots els sectors industrials i municipals de tot el mon, amb acords de col·laboració portats a terme amb Universitats, centres d’investigació i experts de diverses parts del mon, ens han donat amplis coneixements sobre el tractament d’aigües residuals, residus i sols, durant 27 anys.

Tot aquest ampli conjunt, el posem a la seva disposició per a facilitar-lis la resolució dels problemes que se’ls hi presenti a la seva tasca diària de tècnic mediambiental.

BRINDI AMB NOSALTRES AQUESTA INAUGURACIÓ

Cava
LA DIRECCIÓ DE BIOLOGIA I FILTRACIÓ, S.L.