facebookChinese

Idioma

Aquatech 2015

Durant el passat mes de novembre es va celebrar a Amsterdam la Fira Internacional Aquatech RAI 2015, dedicada als diversos sistemes sobre tractament d’aigües (potables i residuals).

BIOLOGÍA Y FILTRACIÓN (BIO-FIL), conjuntament amb les seves empreses associades, QM Environmental Services i ASSAINISSEMENT TECHNIQUE INTERNATIONAL (ATI-IN), van ser-hi presents exposant els productes BIOFILL® i BACTERIA®, els primers pel tractament d’aigües residuals mitjançant els sistemes biològics de biomassa fixa (filtre percolador i llit mòbil), mentre que els segons s’apliquen en aquests mateixos sistemes per afavorir la degradació de diversos contaminants de difícil degradació, així com en la regeneració d’àigües subterrànies, regeneració de sòls contaminats, etc.

Durant els quatre dies de la fira, més 150 persones de països de tot el món es van interessar pels productes i sistemes expostats i van ser atesos per tècnics especialitzats de les tres empreses. Les maquetes de filtre percolador i llit mòbil van atraure principalment l’interès dels visitants, que van rebre resposta a totes les consultes plantejades i van donar lloc a nombroses sol·licituds d’ofertes, de la mateixa manera que els productes BACTERIA.