facebookChinese

Idioma

COMPLIM EL NOSTRE 5è ANIVERSARI, ELS PRODUCTES BIOFILL COMPLEIXEN 30 ANYS

El mes de març del 2011 vam crear la companyia BIOLOGÍA Y FILTRACIÓN, S.L. amb l’objectiu d’agafar la fabricació dels farciments plàstics BIOFILL, que fins aquell moment i durant 30 anys s’havien fabricat i distribuït per un altre canal.

5e aniversari

Durant aquests cinc anys, els nostres objectius han estat oferir els millors productes juntament amb el millor assessorament i servei amb la finalitat de fidelitzar els clients. Hem creat i patentat nous productes, satisfent el mercat amb una gamma de set models de farciments i una àmplia gamma de productes biològics BACTERIA, que permeten oferir solucions integrades a qualsevol problema mediambiental.

Durant aquest 5è aniversari els presentarem diverses innovacions de serveis i productes. De moment, la nostra web ja es pot visitar també des de dispositius mòbils. Una altra novetat és la secció de noticies, on trobaran separadament noticies sobre nosaltres, articles tècnics i vídeos.

 
5e aniversari

També volem anunciar-los que estarem presents a l’IFAT 2016, que se celebrarà a Munich del 29 de maig al 3 de juny, on esperem rebre’ls.