facebookChinese

Idioma

Presentació

BIOLOGÍA Y FILTRACIÓN S.L ( BIO-FIL ) es crea amb la vocació d’arribar a ser empresa líder en el segment de la fabricació de farciments plàstics per als tractaments d’aigües residuals i en sistemes d’intercanvi de fases.

BIO-FIL neix el febrer del 2011 a partir de la separació de l’empresa mare on s’hi venien fabricant des de 1986 els farciments plàstics per a tractaments biològics de biomassa fixa, amb la finalitat de donar un major impuls a la producció d’aquests productes.

La nostra experiència iniciada el 1986, ens ha permès desenvolupar en col·laboració amb la Universitat, els diversos productes de farciment plàstic BIOFILL®, els més avançats del mercat per a processos de tractament d’aigües residuals, torres d’intercanvi, filtres biològics d’aire, etc. La contínua investigació sobre l’aplicació dels nostres farcits en diferents problemes mediambientals i la recerca de noves solucions fa que els nostres productes siguin reconeguts mundialment per la seva qualitat.

Per aconseguir ser líders hem d’aconseguir fidelitzar els clients. La qualitat de producte i la qualitat de servei són els nostres avals. Sempre disposem d’stock dels productes que habitualment consumeixen els nostres clients i el nostre sistema de distribució és ràpid. Les millors companyies de transport són les nostres col·laboradores, que estan perfectament comunicades amb el món.

La directiva i tècnica personal té entre 16 i 28 anys d’experiència en els camps d’injecció de plàstic i de tractament d’aigua, i s’han fet molts projectes en ells.

Localització

La seu social de la companyia està ubicada a la localitat de Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona-Espanya). Estem molt ben comunicats amb tot el món, només 8 km separen la fàbrica d’una xarxa d’autopistes de primer ordre que ens connecta amb Europa i amb la resta de la Península Ibèrica. Per connectar-nos amb la resta del món, només 35 Km. ens separen del port marítim de Barcelona, el més important del Mediterrani, i 40 Km. de l’aeroport internacional de Barcelona.

Els nostres productes

Produïm set tipus de farciments plàstics per a les diverses aplicacions descrites, que poden veure dins la secció de productes / farciments plàstics. Assessorem als nostres clients si cal en el disseny dels processos mitjançant els càlculs corresponents.

Distribució de vendes

Actualment Europa ocupa el 70% de la nostra de facturació, essent els països més destacats Polònia, França, Espanya, Alemanya, Anglaterra i Romania. El nostre objectiu és anar variant aquest percentatge fent augmentar el nostre percentatge de vendes als altres continents, actualment estem exportant a EEUU, Mèxic, República Dominicana, Costa Rica i Xile en el continent americà, India i Singapur a Àsia, Turquia i Líban a Orient Pròxim ,i Algèria i el Marroc a Àfrica.