facebookChinese

Idioma

Biología y Filtración S.L. – Presencia internacional

 

IFAT 2012

IFAT 2012

Biología y Filtración, S.L. (BIO-FIL), va ser present com a expositor a la fira Internacional IFAT ENTSORGA 2012, que es va celebrar a Munich del 7 al 12 de maig. La nostra empresa compartia stand, amb Bioscience, Inc, fabricant dels productes BACTERIA®, dels que (BIO-FIL) es distribuïdor. QM Environmental i H2Ortner, ambdós distribuïdores de BIOFILL® i BACTERIA®.

La presencia de visitants en aquesta edició de la fira va ser extraordinària a pesar de la crisi existent a nivell mundial, encara que pel que sembla, en alguns països és més notòria que en d’altres.

Pel nostre stand varen passar més de 300 visitants, interessats bàsicament pels farciments plàstics BIOFILL® tipus C i els productes BACTERIA® sobre tot els aplicables a la degradació de greixos (BIOPOP) i eliminació d’olors amb el dosificador ARCS.

La varietat d’origen dels nostres visitants es molt diversa, però amb un percentatge molt destacat, han estat dels Països Nòrdics, Rússia, Extrem i Mig Orient i Sudamèrica.

 

WEFTEC 2012

El saló WEFTEC, se celebra anualment als Estats Units de manera itinerant, havent-se celebrat aquest any a New Orleans. En aquesta ocasió, els productes BIOFILL® es presentaven conjuntament amb els productes BACTERIA® a l’estand de BIOSCIENCE Inc., fabricant dels productes BACTERIA® i representant a Nord Amèrica dels productes BIOFILL®.

Aquest saló és el més important que es celebra a tota Amèrica dedicat al tractament d’aigües, ocupant dos pavellons i amb gran assistència de visitants de tot el continent. Pel nostre estand van passar visitants bàsicament dels Estats Units i de Llatinoamèrica, sent rellevant els visitants caribenys.

 

SALON POLLUTEC LYON 2012

En el saló mediambiental POLLUTEC LYON 2012, els farcits plàstics BIOFILL®, han estat presents en els estands de diversos clients i distribuïdors europeus de BIOLOGIA Y FILTRACIÓN S.L.

El saló POLLUTEC LYON, és un dels salons més importants d’Europa dedicat a totes les àrees mediambientals, entre elles, com és natural el tractament de les aigües residuals domèstiques. Aquest segment, ocupava un pavelló complet, destacant els fabricants més importants de plantes compactes de França, Bèlgica, Luxemburg, Àustria, etc,

Els diferents productes BIOFILL®, es mostraven incorporats dins de les maquetes i plantes depuradores compactes per al tractament d’aigües residuals domèstiques que els nostres clients i distribuïdors exposaven tant de sistemes de filtre percolador, com de llit mòbil.