facebookChinese

Idioma

Biología y Filtración S.L. en el IFAT 2014

Entre els dies 5 i 9 de maig es va celebrar a Munic el Saló Internacional del Medi Ambient, un dels més importants del món en aquest sector. Biología y Filtración va ser-hi present en un stand compartit amb col·laboradors d’Holanda, Alemanya i Estats Units, presentant amb gran èxit el nou farciment plàstic d’alta eficiència per a llit mòbil.

Biología y Filtración S.L. compartia stand amb els seus col·laboradors Bioscience Inc. d’Estats Units, fabricant de productes biològics pel tractament d’aigües residuals municipals i industrials, sòls contaminats, tractament d’olors, etc; QM Environmental, distribuïdor de Bioscience i Biología y Filtración a Europa; y H2Otner, productora de productes pel tractament d’aigües residuals en sistemes físico-químics, assecament de fangs, etc. Durant els cinc dies de la fira, es van atendre prop de 600 visites procedents de més de 20 països, entre tots els professionals que hi van ser per donar informació dels productes presentats i sobre les diverses aplicacions possibles de cada un.

Per part de Biología y Filtración es presentaven els diferents tipus de farciments plàstics d’alta eficàcia per a sistemes biològics de biomassa fixa (filtre percolador i llit mòbil) en dues maquetes dinàmiques que reproduïen els sistemes de treball dels farciments a petita escala com es pot veure en la pel·lícula adjunta.

Moltes consultes venien encaminades a la possibilitat de complementar l’aplicació del farciment plàstic tipus C amb l’aplicació d’alguns productes biològics per a l’eliminació del nitrogen en aigües residuals amb alta concentració d’aquest element, la qual cosa com vam indicar és perfectament possible.

Geogràficament les consultes es van repartir majoritàriament en dos blocs. Amèrica Llatina i Àfrica s’interessaven bàsicament pels productes Biofill tipus A i B, per aplicar en filtres percoladors en plantes existents però que usen la pedra com a farciment i se la vol substituir per plàstic, o per noves plantes a construir desestimant la pedra des de l’inici.

Els països asiàtics s’interessaven majoritàriament pels dos tipus de farciments del tipus C per a llits mòbils, per a la construcció de grans plantes on minimitzar en el possible l’obra civil i sobre tot els fabricants de plantes domèstiques o per a petites comunitats. Aquest producte va tenir un gran èxit entre els visitants ja que, a més dels que es van asseure a la taula preguntant per les seves característiques i aplicacions, també el públic en general que passava pels passadissos s’aturava a mirar el funcionament de la maqueta.

Sobre els productes biològics, el que va atraure bàsicament la curiositat va ser el BACTERIA BIOPOP, l’aplicació del qual és l’eliminació de greixos a l’entrada de les plantes depuradores (reixes de desbast, pous de bombeig, etc) i en arquetes de registre, canonades, etc. Veure la nostra noticia en aquesta secció.