facebookChinese

Idioma

Avís legal

Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil
C/ Carles Buigas, 79
Apartado de correos nº 43
08187 Santa Eulàlia de Ronçana
Barcelona
NIF:
 B65501959
Teléfono:
 (+34) 93 844 62 11
Fax: (+34) 93 844 94 65
Correo electrónico: bio-fil [at] bio-fil [dot] es

Aviso legal
La finalitat del web Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil és la d’oferir informació sobre l’activitat que desenvolupa i un catàleg dels productes que comercialitza.
Tota la informació continguda en la pàgina web de la Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil és referent a l’última data d’actualització. Per tant, és informativa i no vinculant, ja que pot¡den haver modificacions posteriors a l’última data d’actualització. La responsabilitat de l’utilització de la informació del web de Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil és de l’usuari. Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil es reserva el dret d’actualitzar-la i eliminar-la, així com el de limitar o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva. Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades per Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil, i molt especialment els continguts dels enllaços que hi hagi entre tercers i les pàgines web de Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil.
Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil rebutja la responsabilitat dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador.
L’única adreça oficial de Biología y Filtración S.A. – Bio-Fil a internet és: 
 https://www.bio-fil.es